Webdesign og sosiale medier

Vi leverer webdesign og programmeringstjenester som tilpasses PC-skjermer, tablets og mobiltelefoner, såkalt responsivt design.  Mange av sidene vi leverer i dag er basert på verdens mest brukte publiseringsløsning; WordPress, men vi bruker også andre teknologier alt ut fra hvilken funksjonalitet siden skal ha. Når nettsiden er publisert har jobben bare så vidt begynt. Hvis du ønsker å holde nettsiden din oppdatert kan vi bidra til å lage innhold til siden også. Vi kan hjelpe deg med søkemotoroptimalisering og GoogleAdwords som skal bidrar til at siden din blir lettere å finne på internett. Blogg og sosiale medier jobber vi mye med for våre kunder.

Her er noen eksempler på sider vi har laget i det siste:

 

Mobilapps

Over 50% av nettbruken er mobilbasert. Vi har sammen med vår samarbeidspartner Innocode bygd kompetanse rundt mobilapper både for iPhone og android-telefoner.

En app kan løse en del andre funksjoner enn hva en mobiltilpasset nettside kan gjøre.
Via appen kan du kommunisere direkte med den som har lastet den ned. Enten med pushmeldinger eller toveiskommunikasjon. En annen mulighet er feks. verdikuponger som løses inn i butikkene, spesielle tilbud eller meldinger som går ut til app-brukeren når han befinner seg på bestemte steder. Ta en prat med oss rundt mulighetene som finnes.

Vi kan sosiale medier

Bruken av sosiale medier har blitt en viktig del av markedsføringsmixen for bedrifter. Vindfang kan hjelpe deg å komme igang, og gi råd til hvordan det lønner seg for deg å bruke Facebook, Instagram, Snapchat osv. I dag administrerer vi Facebooksider for våre kunder og kan poste innlegg, annonser, bilder og film på vegne av og etter avtale med kundene. Vi kan også formidle beskjeder hvis det kommer inn meldinger eller oppstår ting som må tas tak i via sosiale medier.